Ny virksomhed i Ikast: - Vi er superforelskede i bamser

Lokale Nikolai Schytz Birkmann står bag virksomheden Becaboo sammen med sin businessmakker. Virksomheden er opstået af en stor kærlighed til bamser

Udgivet:09. marts 2023, 16.00

Læsetid:2 minutter

Nikolai Schytz Birkmann er indehaver af Becaboo. Han elsker bamser. Her ses han ved Fredagsmarked i februar.Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

IKAST Han har den stadig liggende derhjemme ved sin seng. Den store, bløde løve-bamse, som bare hedder »Løve-bamse«.

Bamsen har fulgt Nikolai Schytz Birkmann i 23 år, siden han kom til verden. »Løve-bamse« skaber tryghed, og så er bamser bare hyggelige.

Sådan lyder det fra Ikast-iværksætteren Nikolai Schytz Birkmann. Sidste år sprang han ud som selvstændig med webshoppen Becaboo.

- Det er en virksomhed, som er opstået i 2017, men hvor der tidligere har været nogle andre ejere. Min partner, Ibrahim, og jeg købte så Becaboo tilbage i marts 2022, og det er der en helt særlig årsag til, fortæller Nikolai Schytz Birkmann og uddyber:

- Vi elsker historien omkring bamsen. Man får sin bamse, når man er helt lille, og man har ofte sin bamse med sig, når man bliver ældre, og når man bliver gammel. Vi er superforelskede i bamser og i historien om bamser. Det kommer til udtryk i vores udvalg hos Becaboo, men vi har også et stort sortiment af børnetøj og legetøj, siger Nikolai Schytz Birkmann.

Drømmen er fysisk butik

Medindehaveren har boet i Ikast de seneste 10 år, og i øjeblikket undersøges mulighederne for fremtiden. Drømmen er at udvide med en fysisk butik i Strøgcentret.

- Blandt andet derfor var vi med til årets første Fredagsmarked i februar. Det var en rigtig god oplevelse, hvor vi fik mulighed for at tale med en masse mennesker. Fredagsmarked har en særlig stemning over sig, og det gav helt sikkert meget at være med. Vi fik også fortalt vores egen historie, og vi fik fortalt, hvor fantastiske bamser er, så vi kommer også igen fremover til Fredagsmarked, lyder det fra Nikolai Schytz Birkmann.

Med hensyn til en fysisk butik siger direktøren:

- Det er drømmen på sigt at finde et godt sted i Strøgcentret. Det er målet, men det er ikke et mål, vi skal nå lige nu og her, siger Nikolai Schytz Birkmann.

Lige nu holder Becaboo til på Thrigesvej, hvor virksomheden har et lager og et lille kontor.

Læs også
<span>Piller på paller:</span> Stjålet fra udhus i Hampen <span>Piller på paller:</span> Stjålet fra udhus i Hampen
Læs også:
Piller på paller: Stjålet fra udhus i Hampen