Frivilligheden længe leve

BØRSEN | Den nye Børs var en stor succes, som med 155 handler overgik selv de vildeste fantasier

Udgivet:15. maj 2013, 10.45

Læsetid:1 minut

Jens Anton Nordestgaard.

Laila Kempel
Journalist| lak@ikastavis.dk

GRATIS | Nogen har tomme lokaler, andre en medrivende hobby og endnu andre bare brug for lidt ekstra hænder.

Frivilligheden var tirsdag eftermiddag en handelsvare og en ganske attraktiv af slagsen.

 

Ikast-Brandes nye FrivilligBørs gik i luften på Remisen. Og knap havde gong-gongen lydt førend lydniveauet steg i takt med intensiteten og de nærmest panikagtige tilstande, da køen hos børsmæglerne voksede.

Der var en summen og et lebend som på en god gammeldags børs med bannere og udklædninger, så man var nem at spotte i mængden.

- Vi var glade, hvis vi nåede 25-40 handler, succesrige hvis vi rundede 50, og ja jeg svæver jo nærmest på en lyserød sky, siger projektleder, (og det ganske frivilligt) Kurt Larsen kunne notere, at det samlede antal underskrevne kontrakter var på den gode side af 150.

- Det er jo helt fantastisk. Men opbakning har også været helt fantastisk, uanset, hvor vi er gået hen, siger Kurt Larsen, der understreger, at selvom kommunen støtter projektet, så er det ikke et kommunalt. Men ganske privat.

Derfor glædede projektlederen sig også over, at rigtig mange byrådsmedlemmer mødte op med deres udleverede forklæder og i bogstaveligste forstand var vandbærere for de næsten 300 deltagere, der sluttede aftenen med fællesspisning og musikalsk underholdning.

Ideen er at arrangementet gentages igen den 14. maj 2014.

Se flere billeder på www.aoib.dk og i Focus Ikast-Brande i den kommende uge.

Læs også
FrivilligBørs 2013 FrivilligBørs 2013
Læs også:
FrivilligBørs 2013