Wrestling-show i Sportscenter Ikast

Arrangementet finder sted lørdag 18. marts og er ganske gratis at overvære

Udgivet:14. marts 2023, 16.00

Læsetid:2 minutter

Lørdag 18. marts står den på bodyslam i Sportscenter Ikast. Dramatisk ser det ud, men det hele er skuespil. Foto: Privatfoto

IKAST En helt ny form for idrætsudøvere gør lørdag 18. marts deres entré i Sportscenter Ikast.

Arenaen vil i dagens anledning være ombygget til at huse et stort wrestlingshow.

- Det er et show fyldt med gimmicks, spas, gak og løjer. Gå ikke glip af en fed oplevelse, som du aldrig har set før, lyder det fra Søren Nielsen i en pressemeddelelse.

Han er talsmand for Bodyslam.dk, der er arrangør af det timelange wrestlingshow i Sportscenter Ikast, der tilmed er ganske gratis.

Nogle har måske allerede set den noget særegne idrætsgren på TV. Der er tale om en blanding af rå vold, sport og skuespil, hvor deltagerne øjensynligt slår hinanden i smadder, men der er tale om koreografi mellem udøverne, så ingen kommer til skade.

- Vi er klar til at give den fuld skrue i Ikast og håber på rigtig mange tilskuere, siger Søren Nielsen, der betegner det som et børnevenligt actionshow.

Showet varer en times tid og byder på frygtløse wrestlere med vilde og spektakulære stunts og en masse løjer. Showet vil blive krydret med musik.

- Wrestling er fysisk teater i sin grundform, og det er det gode mod det onde. Det er vigtigt at understrege, at der er tale om et professionelt instrueret show. Der er lagt hundredvis af timer i træningslokalet, før wrestlerne står foran et publikum som i Sportscenter Ikast, oplyser talsmanden fra Bodyslam.dk.

Stor opbakning

Han peger på, at wrestling skal opleves live.

- Ikast har længe været på vores ønskeliste, og at vi kan gøre det gratis til glæde for borgerne, gør bare det hele endnu bedre. I løbet af vinteren faldt brikkerne på plads. Vi har brugt omkring tre måneder på planlægningen. Vi har fået en flot opbakning fra Sportscenter Ikast, der har hjulpet med at få enderne til at nå sammen, siger Søren Nielsen.

- Jeg er glad for, at wrestling-gutterne kontaktede Sportscenter Ikast for at høre, om vi kunne lægge hal til showet. Vi vil gøre alt, for at det bliver en fed dag, og håber, at publikum vil bakke os op, siger centerdirektør Mads Skak Lindegaard.

Søren Nielsen er i øvrigt imponeret over den store opbakning, som han har mødt fra byens erhvervsliv.

- Ikast er en by med et stærkt sammenhold og opbakning bag nye tiltag. Der er mange andre større byer i Danmark, som virkelig kunne lære noget af den energi og vilje, der hersker her, siger talsmanden, der har stor ros til overs for de sponsorer, der gør det muligt at gøre showet gratis.

Blandt de virksomheder, der har valgt at bakke op om showet, er Dansk Outlet.

- Vi nyder godt af, at der sker noget i Ikast. Derfor bakker vi selvfølgelig også op, når der åbner sig en mulighed for et lokalt event, som har den underholdningsværdi, som tilfældet er her, siger Robin Jeppesen.