Storkampe på stribe for HIH-kvinderne

Herning-Ikast Håndbold er med i slutkampene om hele tre titler, og en af profilerne tror på succes i alle turneringerne

7. maj 2021, 16.01

I lørdags kunne HIH-spillerne juble over en storsejr på udebane over Team Esbjerg. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

HÅNDBOLD Formstærke Herning-Ikast Håndbold ser ustoppelige ud for tiden. Seneste eksempel er den imponerende udesejr i lørdags over de forsvarende danske mestre - og DM-favoritter - fra Team Esbjerg. HIH vandt med 10 mål, 31-21, og ligner lige nu en seriøs kandidat til DM-guldet.

Faktisk spiller holdet med om hele tre titler i de kommende uger. I begyndelsen af juni er der Final4 i pokalturneringen, Santander Cup, og allerede i den kommende weekend er HIH med, når der i Rumænien er Final4 i EHF European League.

Ingvild Bakkerud, der er en af HIH-holdets store profiler, tror på succes i alle tre turneringer.

- Jeg håber, at vi vinder dem alle tre. Det har vi bestemt mulighed for, hvis vi er offensive og spiller vores spil, vurderer den norske bagspiller.

- Vi har fået en god følelse fra utroligt mange kampe nu, og det skal vi tage med videre. Vi ved, at vi er et hold, der kan skabe resultaterne og klare opgaverne, og det skal vi blive ved med at dyrke, fortsætter Ingvild Bakkerud.

HIH’s næste kamp er på lørdag, hvor holdet møder ungarske Siófok KC i semifinalen ved Final4 i Rumænien. Dagen efter spilles der finale og bronzekamp.