112

Teknisk fejl: Udrykning til falsk alarm

Torsdag over middag rykkede Brand&Redning Midtvest ud til Fasanvej i Ikast, men indsatslederen melder om falsk alarm

Udgivet:14. juli 2022, 14.31

Læsetid:1 minut

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

1 år siden

IKAST Udrykningen fra en brandbil kunne høres omkring Fasanvej i Ikast torsdag over middag omkring klokken 13.30. Da brandvæsenet kom frem til Fasanvej ved Autismecenter Midtjylland var det til synet af fred og ro. Det fortæller indsatsleder ved Brand&Redning Midtvest Bjarne Gregersen til Herning Folkeblad.

- Det viste sig at være en teknisk fejl i centrets brandalarm. Det er almindelig standard procedure ved automatiske brandalarmer, siger Bjarne Gregersen og tilføjer:

- Vi kom til stedet med en brandbil og indsatsledervogn og kunne konstatere, at alt var godt, så borgerne kan tage den med ro. Det var derfor, man kunne høre udrykning, lyder det fra indsatslederen.