Ikke et ord om politik: Kærlighed til kildevand

Bruno Ostenfeldt Jensen har en bred erfaring inden for ledelse. Han var med til at grundlægge Aqua D’or

Udgivet:10. marts 2022, 09.18

Læsetid:2 minutter

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

1 år siden

EJSTRUPHOLM Han har prøvet lidt af hvert, det nyvalgte byrådsmedlem fra Nye Borgerlige.

Bruno Ostenfeldt Jensen har rejst rundt i mange dele af verden i forskellige lederstillinger, men livsværket vil for altid hedde Aqua D’or, siden han sammen med Allan Feldt udviklede den kendte kildevandsvirksomhed i Midtjylland.

- Det var en fantastisk rejse at være med på, og jeg har været inde over alle mulige arbejdsopgaver. Helt tilbage fra da vi fældede træerne for at gøre plads til faciliteterne i Fasterholt.

Fra familieidyl til kollektiv

Han er opvokset i Tyrsting nær Klovborg på et mindre landbrug, der blev til et kollektiv

- Det var unge mennesker fra Christiania, som flyttede ind, og hele bundtet havde været narkomaner eller andet. Det var sgu en sjov og meget anderledes tid for mig, men også en sund tid. Man lærte at indordne sig, forklarer han.Pejsegården

På Pejsegården i Brædstrup mødte han sin første kone, og flyttede til Ejstrupholm.

Han fik en datter og skiftede også branche fra mekaniker til trælasthandel.

- Men sidst i 1970’erne kom krisen i byggebranchen, hvorefter jeg kørte turistbus i de følgende år, fortæller Bruno Ostenfeldt Jensen.

Næste skridt i arbejdslivet begyndte med en ny uddannelse. Denne gang inden for beton. Det var samtidig også første skridt i retning mod de mange udlandsrejser, som siden skulle komme til at præge Bruno Ostenfeldt Jensens arbejdsliv.

- Jeg begyndte på Nørre Snede Betonvarefabrik og var blandt andet på Maldiverne i 18 måneder i forbindelse med et vej- og vandprojekt. Senere var jeg i Tanzania, hvor jeg var med til at starte et projekt op, og derefter gik turen til Grønland, hvor jeg over to perioder var med til at bygge havnen i Aasiaat.

Men muligheden for et nyt eventyr opstod tilfældigti forbindelse Aqua D’or-eventyret.

- Og det har jeg bestemt ikke fortrudt, understreger han.

Den dag i dag arbejder Bruno Ostenfeldt Jensen som teknisk chef hos Nordic Sense i Silkeborg.

Adspurgt hvad fritiden består af, siger det nyvalgte byrådsmedlem uden tøven:

- Min fritid er min familie. Jeg har fire børn og et bonusbarn, som jeg betragter som mit eget. Derudover har jeg fem børnebørn, som jeg elsker at bruge tid med. Vi har altid holdt meget af at rejse - særligt til Alanya i Tyrkiet. Da børnene var små, kørte vi ofte ned til Balatonsøen i Ungarn, fortæller Bruno Ostenfeldt Jensen, som understreger, at selv om han er en eventyrlysten arbejdshest og nu også byrådsmedlem, i den grad også er familiemenneske og ikke mindst bedstefar.

Bruno Ostenfeldt Jensen

66 år

Teknisk chef

Byrådsmedlem for Nye Borgerlige

Bor i Ejstrupholm

Gift med Winnie

Fire børn og et bonusbarn

Fem børnebørn