Kirken inviterer på vandretur

18. juni 2021, 10.15

Ikast Kirke inviterer søndag på en 10 kilometers vandre- og pilgrimstur efter friluftsgudstjenesten på torvet. Foto: Privat foto

KIRKES Søndag 20. juni 2021 indbyder Ikast Kirke til en vandretur – kirke to-go – i forlængelse af søndagens gudstjeneste. At gå i naturen er blevet en interesse for mange under corona så igen i år indbyder Ikast Kirke til en pilgrimsvandring i et stykke meget flot natur.

Søndagens gudstjeneste er rykket ud på Torvet foran kirken, musikken et leveres af folkemusikgruppen; Valfart og efter gudstjenesten går et bud afsted med tilbud om en vandretur i den flotte danske natur. Gudstjenesten ledes af sognepræst Jens Peter Garne.

Pilgrimsvandringen

Vandringen er lagt an som en pilgrimsvandring, hvor det undervejs stoppes op på flotte steder for at reflektere over Guds skaberværk, synge, lytte og bede.

Vandreturen er på cirka 10 kilometer og med afgang fra Ikast Kirke.

Undervejs leveres der frokost og forfriskning, ligesom der gøres stop i Brande Kirke, Gjessø- og Virklund Kirke. Undervejs kommer deltagerne også omkring Thorsø, der ligger netop ved Virklund

Deltagerne betaler i bussen for frokost og bustransport. Der er ingen tilmelding. Turen arrangeres af menighedsrådet og ledes af provst Poul Erik Knudsen.

Alle, der kan gå 10 km ad skovveje og stier, er velkomne.