Kirke indbyder enlige til juleaften

Menighedsråds-medlemmer ved Engesvang Kirke, der selve er enlige, vil gerne spise juleand med andre i samme situation

Udgivet:10. december 2021, 08.46

Læsetid:1 minut

Juletræet står allerede klar i sognehuset. Foto: Privatfoto

JULEAFTEN De enlige, der ikke har nogen at fejre juleaften sammen med, kan være med til at spise and og risalamande i sognehuset ved Engesvang Kirke, når mørket sænker sig juleaften.

Det er menighedsrådet, der har taget initiativ til et juleaftensarrangement, når dagens mange gudstjenester er slut, fortæller Hans Jørgen Hansen, som er næstformand i menighedsrådet.

- Vi er to menighedsrådsmedlemmer, der er enlige, og vi kan jo lige så godt fejre juleaften sammen med andre i samme situation, siger Hans Jørgen Hansen.

Han oplyser, at interesserede skal tilmelde sig senest 17. december. Derefter vil menighedsrådsmedlemmerne købe ind og stege anden på forhånd, men de øvrige deltagere skal også hjælpe til med forberedelserne.

- Formanden og jeg har opgaver i forbindelse med dagens sidste gudstjenester, så det er først, når vi er færdige med at rydde op i kirken, at vi kan gå i sognehuset. Men så forventer vi også, at de festdeltagerne vil hjælpe med at skrælle kartofler, varme rødkål og dække borde. Juletræet er allerede pyntet. Det har stået og strålet i sognehuset længe, siger Hans Jørgen Hansen, som tilføjer:

- Det bliver deltagerne selv, der afgør, hvor længe vi bliver ved. Men vi kan jo godt blive hængende længe ved kaffen og de engleformede småkager.

Interesserede skal tilmelde sig til menighedsrådsformand Vibeke Steen.