Nyt fitnesscenter klar til åbning

12. august 2021, 04.19

Foto: Flemming Hansen

MOTION Torsdag åbner Allan Rindom dørene til sit nye fitnesscenter i Ikast under navnet Boxen. Hans virksomhed Rindom Kost & Motion flytter fra Odinsgade til Navervej.

- Det hele eksploderer hos os lige nu – folk kan lide mit tankesæt med unikke lukkede lokaler, og derfor er pladsen på Odinsgade blevet for trang, siger indehaver Allan Rindom.

Han stiftede træningsvirksomheden tilbage i 2012, og nu er han altså klar med 1000 kvadratmeter træningsmekka til midtjyderne.

I de nye lokaler vil der være fokus på personlig træning, bootcamps, såkaldt food coaching og virksomhedstræning, hvor der lægges vægt på at skabe et sundere og bedre arbejdsmiljø i personalestaben.

- Det går rigtigt godt, og min virksomhed har vokset sig meget større. Så nu er planen, at vi udvider med særligt fokus på personlig træning, bootcamps - dog stadig med den funktionelle træning som grundstenen, siger Allan Rindom.

- Der er blevet arbejdet hårdt de sidste par måneder med klargøring af Navervej, og det er blevet rigtig godt, uddyber han.

Kontor og fitness under samme tag

Allan Rindom har allieret sig med to partnere i den nye satsning. Det betyder endvidere, at den nye lokation på Navervej, skal benyttes til to lejemål.

- I den ene del af bygningen vil der være fitnesscenter, mens den anden del bliver et kontorfællesskab under navnet OfficeRoom. Her kan man bl.a. leje en kontorplads samt mødelokaler som også er en af vores nyheder, siger Heidi Jensen, som sammen med Søren Kristensen er partner i OfficeRoom.

-Et lejemål udløser selvfølgelig yderligere et gratis medlemskab til Boxen hos Rindom Kost & Motion, tilføjer Heidi Jensen med et smil.

- Det er et rigtigt godt samarbejde vi tre har, og uden Heidi og Søren kunne denne her drøm ikke lade sig gøre, understreger Allan Rindom.