Selvstændig som 28-årig

Louise Hansen overtager ledelsen af Art Cottage i Ikast, hvor den tidligere indehaver fortsætter

Udgivet:02. oktober 2019, 14.11

Læsetid:2 minutter

Louise Hansen står nu i spidsen for Art Cottage, hvor hun har skiftet roller med den tidligere indehaver Charlotte Fenger. Foto: Flemming Thulstrup

Flemming Thulstrup
Journalist| flt@ikastavis.dk

3 år siden

ikast Mange må vente det meste af livet, inden drømmen går i opfyldelse, mens endnu flere må trække på skulderen og erkende, at det aldrig sker.

Anderledes ser det ud for Louise Hansen, der som blot 28-årig får en af de store drømme opfyldt.

Det skete i går tirsdag, da hun satte sig i chefstolen og blev selvstændig i frisørsalonen Art Cottage i Strøgcentret i Ikast.

Louise Hansen startede som elev hos Trend Cut skråt overfor, og her blev hun også ansat efter at være udlært.

De seneste godt fem år har hun været ansat hos Art Cottage, der indtil i går blev ejet af Charlotte Fenger, der åbnede salonen for 11 år siden.

- Som elev gik jeg vel med drømmen om en dag at blive selvstændig, men den drøm var skudt et stykke ud i fremtiden efter ansættelsen hos Charlotte Fenger, hvor jeg følte mig rigtig godt tilpas, fortæller Louise Hansen.

Drømmen kom dog pludselig indenfor rækkevidde, da indehaveren af Art Cottage en dag ved frokostbordet lod bomben springe.

Hun havde lyst til at slippe tøjlerne og ikke længere stå med ansvaret for at drive en frisørsalon. Derfor spurgte hun trioen af ansatte, om de havde lyst til at tage over.

- Den måtte vi så lige vende derhjemme, og resultatet blev, at jeg slog til, fortæller Louise Hansen, der er mor til Vito på bare to år samt gift med Rasmus Knudsen.

Familien bor i den østlige del af Ikast i hvad, Louise betegner som et renoveringsprojekt.

- Vi har en god og solid kundekreds samt et rigtigt godt sammenhold på salonen, så jeg regner ikke med, at der vil ske de store ændringer ved, at jeg nu tager over, siger Louise Hansen.

Ejerskiftet i Art Cottage vil på et tidspunkt blive markeret med en reception, men det er endnu ikke besluttet hvordan og hvornår.

Så indtil videre ser Louise Hansen frem til at stå i spidsen for salonen og medarbejderne, der ud over Charlotte Fenger omfatter Jannie Ratche og Louise Søndervang.