Ni hundefører fra Ikast klar til DM

Stævnet spilles i den kommende weekend på i Haslev på Sjælland

Udgivet:24. september 2022, 10.30

Læsetid:1 minut

HUNDE Ni hundeførere fra den lokale hundeklub DCH Ikast skal i weekenden deltage ved DM, som i år bliver spillet i Haslev på Sjælland.

Der er udtaget fire i lydighedskonkurrencen.

Det er: Anette Mathiasen med sin 4-årige Golden: Barcardi Breezee, Caroline Amalie Neve Højer med sin 3-årige islandsk fårehund: Manfred. Susanne Krautwald med sin 2-årige Border Collie: Cody. Alle stiller op i C-klassen.

Brian Frahm skal med sin 4-årige labrador: Fanta konkurrere i A-klassen og er i øvrigt lige avanceret til eliteklassen.

Agility

Herudover er der udtaget fire agility-hunde.

Det er Susanne Sommerlund med sin 5-årige Border Collie: Chiko. De stiller op i klassen Stor.

Line Hvass Nielsen med sin 7-årige Mittelspitz: Amy. De stiller op i klassen Lille.

Daniel Eichler er udtaget med to hunde: Den 6-årige Sheltie med navnet Meeko stiller op i klassen Lille, mens den pyrenæsiske hyrdehund Nero er med i den store klasse.

Lydighed

Herudover er Egon og Lone Gindler udtaget til Rally Lydighed.

Egon Gindler er med til DM for niende gang. Han stiller op i champion klassen med sin 7- årige Australsk Shepherd:Tiffany, mens Lone Gindler stiller op i ekspertklassen med sin 4-årige australske shepher: Tia. Lone Gindler er med til DM for 10. gang

Uanset hvilke resultater de lokale hundefører får med fra DM, så er den lokale DCH klub stolte af, at have så mange repræsentanter med til et stævne, hvor de bedste hunde i Danmark skal konkurrere mod hinanden, skriver de i en pressemeddelelse.