Spisested satser på takeaway

C-Gastronomi går all in på mad ud af huset

21. marts 2021, 10.29

C-Catering med Cecilie Nybo i spidsen satser i fremtiden i endnu højere grad på catering og takeaway. Foto: Henrik Ole Jensen

BORDING For godt et halvt år siden blev det tidligere brune værtshus og grillbar Hjerter Syv i Bording forvandlet til et nyt madhus med unge Cecilie Nybo ved roret.

C-Gastronomi var byens nye spisested, hvor man kunne komme og spise hver torsdag eller bestille takeaway og catering.

Efter påske vil konceptet imidlertid blive ændret. Her vil grillbaren blive lukket, og der vil herefter udelukkende blive satset på mad ud af huset.

Den planlagte café må holde lukket endnu en stund på grund af restriktionerne i forbindelse med corona.

- Det vil for fremtiden være muligt at bestille takeaway. En portion koster 50 kroner. Desuden har vi også faste kunder, som vi leverer catering til. Der er pænt med kunder, men plads til flere, siger Cecilie Nybo.

Ud over indehaveren er der ansat yderligere en medarbejder i C-Gastronomi.

- Man kan på vores hjemmeside se, hvad vi har at byde på de forskellige dage. Man kan så bestille dagen i forvejen, oplyser Cecilie Nybo.

Indehaveren, der er midt i 20’erne, er trods sin unge alder rimelig rutineret, hvad angår madlavning.

Hun har således været leder af delikatesse-afdelingen, da Meny eksisterede i Brande, og hun har desuen også arbejdet hos slagter Gøttsche i Herning samt Østerport i Ikast.