Energi Ikast skifter direktør

Energi Ikast får ny direktør per 1. december. Den nuværende direktør Kaj Hansen fratræder af helbredsmæssige årsager.

Udgivet:16. november 2017, 17.08

Læsetid:1 minut

Kaj Hansen - har ydet en stor indsats for Energi Ikast - men træder nu tilbage af helbredsmæssige årsager.

5 år siden

IKAST Bestyrelsen har som ny direktør valgt at ansætte Energi Ikasts nuværende økonomidirektør Jørgen Mosegaard, der har haft ansvar for økonomi og administration i Energi Ikast de seneste 14 år. Jørgen Mosegaard har en baggrund som cand.marc.aud. og erfaring fra såvel revisionsbranchen som fra private produktionsvirksomheder og naturligvis fra energibranchen.

Formand for bestyrelsen, Bjarne Andersen, fortæller, at det naturligvis er beklageligt at skifte direktør grundet sygdom, og at skiftet sker efter ønske fra og gensidig aftale med Kaj Hansen.

- Vi har i Energi Ikast siden 2001 nydt godt af Kaj Hansens store indsats og engagement samt hans evne til at skabe relationer og samarbejder. Herudover ikke mindst hans evne til at skabe resultater og løsninger i vanskelige forhandlinger, siger Bjarne Andersen og fortsætter:

- Direktørskiftet ændrer ikke på vores strategi og fokus på at sikre vore andelshavere en god, stabil og konkurrencedygtig el-, fjernvarme- og fiberforsyning med et højt serviceniveau.