Påskejagt og hemmelige gækkebreve

Børneulykkes-fonden inviterer hele familien til påskejagt i Ikast

Udgivet:10. april 2022, 08.00

Læsetid:2 minutter

Børn og voksne kan komme på påskejagt i Ikast i den kommende uge. Foto: PR-foto

1 år siden

DETEKTIV Hele familien kan drage af sted på eventyr, når Børneulykkesfonden holder Påskejagt i Ikast til fordel for Legeheltene fra 11. til 18. april.

På vaskeægte påskemanér går det ud på at deltagerne skal gætte afsenderen af et hemmeligt gækkebrev ved hjælp af små ledetråde.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor der også opfordres til at finde både detektivbriller og forstørrelsesglasset frem.

Børneulykkesfonden holder påskejagt, hvor børnefamilier kan tage på eventyr sammen, mens de støtter et godt formål.

Et hemmeligt gækkebrev

Gæk, gæk, gæk. Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker. Deltagerne modtager ved tilmelding et gækkebrev - men hvem er det fra? Missionen er klar, og skattejagten sætter ind, når deltagerne skal ud på eventyr for at finde frem til den hemmelige afsender. Rundt omkring i Ikast gemmer sig små ledetråde i form af prikker, som gemmer på bogstaver, der forhåbentligt kan afsløre drillepinden ved vejs ende. Undervejs på påskejagten vil der ved posterne være små påskeopgaver, der skal løses - det kan for eksempel være at hoppe som påskeharen, ønske forbipasserende en god påske eller baske med vingerne som en påskekylling.

- Det er vigtigt, at vi alle, store som små, kommer ud i den friske luft og får rørt os. Med påskejagten håber vi, at vi endnu engang kan sørge for at børnefamilier får en hyggelig dag sammen og får skabt nogle gode oplevelser i det fri, fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

En sjov påskeaktivitet

Ved at deltage i påskejagten, støtter man Børneulykkesfondens Legehelte, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for de cirka 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. Påskejagten afvikles af Børneulykkesfonden og Vores Ikast til fordel for Legeheltene.