Rækkehuse i Remmehuse: 23 nye lejeboliger på vej

Fink Ejendomme er i gang med at bygge nye rækkehuse i den østlige del af Ikast

Udgivet:15. marts 2023, 12.00

Læsetid:1 minut

Sådan kommer de nye rækkehuse i Remmehuse til at se ud. Foto: Fink Ejendomme

Merete Riis Jensen
Journalist
Merete Riis Jensen
Journalist| +45 9626 3793 | mrj@herningfolkeblad.dk
Jeg har været journalist siden 2006 og blev ansat på Herning Folkeblad i 2022. Mit arbejdsområde er Ikast-Brande Kommune, hvor jeg skriver om store og små begivenheder lige fra Klovborg til Engesvang og Uhre. Jeg brænder bl.a. for fodbold, rejser og lokaljournalistik. Og har du en idé til en god historie, er du meget velkommen til at kontakte mig!
Se flere artikler af Merete Riis Jensen

7 måneder siden

NYE 23 nye lejeboliger på vej

LEJEBOLIGER Der er godt gang i byggeriet i Ikast i øjeblikket. Til sommer uddeler Fink Ejendomme nøgler til 23 nye leje-rækkehuse i Remmehuse i det østlige Ikast.

- Vi faldt for stedet, fordi det ligger i et attraktivt område i Ikast, og vi har bygget 12 rækkevillaer, som allerede er solgt. Og derudover vil vi gerne give muligheder for lejere også, fortæller Kim Krogh, som er boligrådgiver i Fink Ejendomme.

Indflytning i juli

Derfor bygger firmaet 23 lejeboliger, som bliver mellem 90-110 kvadratmeter og får egen have, skur og carport.

- De første rækkehuse er klar i starten af juli, og vi regner med, at lejerne kan flytte ind fra juli til oktober, fortæller Kim Krogh.

- Lige nu står boligerne i rå gasbeton, men vi holder åbent hus i morgen, torsdag, i et udstillingshus, så man kan få lov til at opleve byggeriet og materialevalget, fortæller boligrådgiveren.