Frokostjazz’en tilbage i Ikast

2. september 2020, 17.00

Nosey Joe and the Gigoloes. Foto: Privat

BAKKEHUSET Der bliver på lørdag igen mulighed for at høre frokostjazz i Bakkehuset, dog under begrænsede former med hensyn til deltagertallet.

Restriktionerne i forbindelse med corona-krisen gør det kun muligt at få plads til 70 tilskuere. Der bliver også en ændring i spilletiden, som bliver 2x60 minutter. Det er ikke muligt at købe frokost ved buffeten, men der vil blive mulighed for anden bespisning.

Til den første frokostjazz i efteråret bliver publikum præsenteret for et band med det spændende navn, Nosey Joe and The Gigoloes. Og det er et meget spændende band, som ikke før har optrådt i Bakkehuset.

Der er tale om et band med rødder i Randersområdet, og det består af en række garvede musikere, som har mange forskellige baggrunde. Derfor er bandets repertoire også præget af mange forskellige stilarter. Der er tale om en skøn blanding af rock, jazz, swing, boogie woogie og jump.

Bandet udstråler en meget stor spilleglæde, så publikum vil opleve en meget energisk stil med præcist sammenspil, gode soloer og en top-vokal.