Skal sommeren være aktiv?

Planlægningen af tilbud til kommunens børn er i fuld gang

7. marts 2020, 15.00

Aktiv Sommer er et tilbud til kommunens børn, hvis sommerferien skulle blive for lang. På billedet får børn lov at prøve kræfter med skydning. Foto: privat

SOMMERFERIE Flere ugers sommerferie kan gøre tiden lang, i alt fald i den sidste ende af ferien. Derfor er Ikast-Brande kommune igen i gang med at lave en række af tilbud i samarbejde med kommunens foreninger og aktører under titlen: Aktiv Sommer.

Aktiv Sommer sekretariatet har i den sidste tid udsendt breve til foreninger og institutioner med en opfordring til at deltage i årets Aktiv Sommer, og de første tilbagemeldinger er allerede modtaget.

- Hvis der er foreninger/institutioner som ikke har modtaget brevet, men har lyst til at deltage eller blot høre nærmere om arrangementet er de meget velkomne til at kontakte os her på sekretariatet, siger Tina Smedegaard.

Aktiv sommer 2020 vil blive afviklet i den sidste del af skolernes sommerferie fra mandag 27. juli til fredag 7. august.

Foreningerne er ikke blot med til at give mange børn og unge mulighed for at deltage i spændende arrangementer og aktiviteter, men de vil også få lejlighed til at vise deres forskellige tilbud til en stor gruppe børn og unge som eventuelt er kommende medlemmer, siger Tina Smedegaard.