Dans foråret i møde

Hedens Squaredansere inviterer ung som gammel til en tur på gulvet

Udgivet:06. april 2022, 17.00

Læsetid:1 minut

Hedens Squaredansere mødes for at danse på lørdag og inviterer både ung som gammel til at komme og være med til at få en fornøjelige og anderledes oplevelse. Foto: Henrik Ole Jensen

Laila Kempel
Journalist| lak@ikastavis.dk

DANS Der er rundstykker til formiddagskaffen og pizza til aftensmaden, hvis man har lyst til at lade sig udfordre til en omgang squaredans sammen med de lokale danskere i Hedens Squaredansere. Det sker i Hjertet på Vestergade i Ikast

Allerede om formiddagen inviterer de til åben dans med en opfordring til at lade sig udfordre til at prøve en ny og anderledes oplevelse.

Forældre med børn i 5.-7. klasse kan opleve fællesskabet på en anderledes måde.

- Det er et fedt og sjovt arrangement for både børn og forældre, lover formiddagens »call’er« Oda Daniel.

I squaredance behøver man nemlig ikke kunne det hele på forhånd. Instruktøreren - den såkaldte call’er vil nemlig hele tiden fortælle, hvad man skal, og hvornår man skal gøre sig klar.

- Vi griner - ikke af hinanden men, med hinanden, når vi mødes. Det giver mange utrolige og dejlige venskaber at mødes på dansegulvet, siger Oda Daniel, der hele formiddagen og eftermiddagen har opgaven som call’er.

Hun skiftes ud til aftenens arrangement, hvor det er 8.-10 klasser og gymnasieelever, der udfordres til at prøve kræfter med den amerikanske folkedans.

- Det er vigtigt, at vi igen får gang i fællesskabet efter corona. Vi inviterer til både dans og pizza til de sultne, siger Oda Daniel, der kalder squaredance fritidsinteressen for H3.

- Det er godt for humør, hjerte og hjerne, understreger hun.