DK direktør fylder rundt

CEO Kasper Philipsen fylder 40 år - torsdag 9. juli.

9. juli 2020, 12.06

Direktør og medindehaver i DK Company Kasper Philipsen fylder torsdag 9. juli 40 år. Foto: privat

FØDSELSDAG CEO i DK Company Vejle, Kasper Philipsen, Remmebakken 27, Ikast, fylder 40 år torsdag den 9. juli.

Kasper Philipsen blev ansat i DK Company-koncernen i 2001, og beskæftigede sig fra starten med indkøb, hvor han fik til opgave at oprette produktionskontorer i først Kina og senere Bangladesh.

Den tidligere topsvømmer brugte fire år på at blive Team Danmark-student fra Ikast-Brande Gymnasium, og tog derefter et sabbatår i en tekstilvirksomhed uden fra Shanghai. Og det var med denne baggrund, DK Company tog den kun 21-årige ind i det, der siden har udviklet sig til at sandt erhvervseventyr inden for den internationale modebranche.

Efter fem år med indkøb – heraf yderligere to i år som udstationeret i Kina, fik han med brandopkøb og turn-arounds at gøre, parallelt med opbygningen af hele DK Companys wholesale-organisation.

Han var således det naturlige valg som CEO for DK’s aktiviteter i Vejle, da DK Company opkøbte fire store brands fra BTX-koncernen. Og siden er der lagt endnu flere mærker ind under DK Vejle som kører som et separat selskab i DK koncernen, og står for halvdelen af de knap fire milliarder kroner der omsættes for i dag.

DK Company Vejle beskæftiger i alt ca. 1.100 medarbejdere inklusiv. salgskontorer i udlandet og tilhørende retail, og omfatter brands som blandt andet b.young, Blend, Blend She, Casual Friday, Fransa, Dranella, Solid, Pulz Jeans og ICHI.

DK Company har haft uafbrudt vækst i sine 20 leveår, og Kasper Philipsen har som den ene af fire ejere, haft en central indflydelse på denne realisering.

Privat er Kasper Philipsen gift med Louise Philipsen på 14. år og sammen har de døtrene Freja Emilia på 13 og Lucca på 12.

Den sparsomme fritid spenderes primært i familiens nye sommerhus på Fanø Bad og på skiferier i alperne. Og så har han netop investeret i et golfsæt for begyndere som gaven til sig selv på 40 års fødselsdagen.