Læs syv lokale bud: Sådan ender Danmarks EM-semifinale

Danmark skal i aften møde England i semifinalerne ved fodbold EM på Wembley Stadium. Ikast Avis har lavet en lille rundspørge for at høre lokale bud på kampens resultat.

7. juli 2021, 11.07
Voxpop 1sp.Navn:Inge Dinis Byrådsmedlem (S), Bording Jeg skal se kampen sammen med min mand Ole i vores sommerhus, og jeg satser på 0-2 til Danmark.
Voxpop 1sp.Navn:Jan Birk Knudsen, Chef for Vores Ikast, Ikast Voxpop 1sp.Navn:Jeg tror, at kampen bliver tæt og ender i straffesparkskonkurrence. Og når vi så når dertil er begge parter så nervøse, at de brænder en del. Resultatet må ende med en kneben 2-3 sejr til Danmark. Jeg går ikke synderligt op i fodbold, men jeg følger både landholdet og FCM i de spændende og afgørende kampe.
Voxpop 1sp.Navn:Julia Thaarup Johansen, Udviklingschef i Ikast Bymidte, Viborg Voxpop 1sp.Navn:Jeg har læst mig til, at der kun er scoret et enkelt mål i de seneste kampe mellem Danmark og England. Derfor tror jeg på en 0-1 sejr til Danmark. Jeg følger alle slutrunderne, og jeg har selv tidligere spillet fodbold, men jeg er slet ikke fodboldnørd.
Voxpop 1sp.Navn:Ib Lauritsen, Borgmester (V), Bording Voxpop 1sp.Navn:Jeg tror, de fleste vil tippe på Danmark. Ellers er man jo nærmest landsforræder. Vi vinder 1-2, måske efter forlænget spilletid.
Voxpop 1sp.Navn:Lone Kyed, Efterskoleleder på ISI, Ikast Voxpop 1sp.Navn:Jeg tror på en 1-2 sejr til Danmark. Jeg skal se kampen i vores sommerhus i Søndervig med min svigermor.
Voxpop 1sp.Navn:Daniel Grønhøj, Dir. HIH Håndbold, Virklund Voxpop 1sp.Navn:Jeg tror på 0-0 i den ordinære spilletid, men i sidste ende en sejr med et enkelt mål til Danmark. 0-1 er mit gæt.
Voxpop 1sp.Navn:Karsten Werge, leder af sportstar College: Voxpop 1sp.Navn:Jeg skal se det i et lejet sommerhus i Juelsminde sammen med Birthe. Vi får desuden besøg af Glen og Tanja Riddersholm . Vi griller en god middag og gør klar til en pølse i pausen. Jeg tror Danmark vinder 2-1 i forlænget spilletid efter 1-1 i den ordinære kamp. Foto: Tom Laursen