Tryllekunst og midsommerfest i Bording

Udgivet:19. juni 2023, 06.00

Læsetid:1 minut

Jesper Grønkjær sørger for magi og stemning ved Sankt Hans fejringen ved FDF Huset i Bording 23. juni. Foto: PR

3 måneder siden

SANKTHANS Der er både Sankt Hans fejring og tryllekunst når FDF I Bording sammen med Bording Kirkes Menighedsråd inviterer til midsommerfest ved FDFhuset i Bording.

Tryllekunstner Jesper Grønkjær står for den magiske underholdning, mens det er byrådsmedlem Inge Dinis, der står for båltale

På pladsen er der også fællessang til arrangementet, hvor alle er velkommen til at deltage

FDF vil stå salg af kage og kaffe, Teen klubben sælger sodavand og menighedsrådet griller pølser og tilbehør, som kan købes på pladsen.

Jesper Grønkjærs trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo. I 45 hæsblæsende minutter kombinerer han trylleri, klovneri, bugtaleri og laver ballondyr. Han har også en vaskeægte levende, hvid tryllekanin.

Publikum kan glæde sig til at være aktive deltagere i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger, når Jesper vender op og ned på, hvad der normalt kan lade sig gøre. Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier og farvestrålende ballondyr.

Med 250 forestillinger årligt er Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der leverer et professionelt show, der er lagt an på det humoristiske, og henvender sig til både store og små.

Børnene er skiftevis musestille af forundring og skriger af grin når Jesper optræder. Lattermusklerne bliver for alvor aktiveret hos både børn og voksne. Det eneste publikum kan være sikre på er, at de ikke kan være sikre på noget som helst, for når Jesper går på scenen er det ren magi.