To gange forfatterforedrag

Ikast Bibliotek byder på hele to foredrag i løbet af marts

Udgivet:26. februar 2023, 16.00

Læsetid:1 minut

Iben Mondrup. Foto: PR

7 måneder siden

IKAST På Ikast Bibliotek er der i marts chance for at møde to af tidens populære forfattere, Iben Mondrup og Anne-Cathrine Riebnitzsky.

De meget læste bøger »Tabita« og »Vittu« er skrevet af Iben Mondrup, hvis forfatterskab er præget af hendes opvækst i Grønland. Bøgerne foregår i en tid i den dansk-grønlandske historie, hvor det ikke var usædvanligt, at børn blev bortadopteret til danske familier mere eller mindre lemfældigt.

Det havde store konsekvenser, ikke mindst for børnene. Hør om denne mindre pæne del af rigsfællesskabets historie, samt om Ibens forfatterskab og hendes tid i Grønland.

Iben Mondrup er i Ikast torsdag 2. marts.

Ugen efter kommer forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky til Ikast på »Kvindernes internationale kampdag« onsdag 8. marts i samarbejde med Soroptimisterne, Ikast.

Anne-Cathrine fortæller om kvinders rolle i kampen for menneskerettigheder, det daglige brød og familiens fremtid. Et tema som også går igen i mange af hendes bøger, der fortæller om almindelige menneskeskæbner i alle afkroge af verden. Et overskud vil gå til Amnesty Internationals indsats i Iran.

Anne-Cathrine Riebnitzsky. Foto: PR