Mad fra bunden og stort menukort: Pappa’s Pizza slår dørene op

Pappa’s Pizza har slået dørene op i Ikast og de tilbyderne kunder god, frisk mad lavet fra bunden

26. marts 2021, 14.10

Kemal Polat glæder sig til at byde kunderne indenfor hos Pappa’s Pizza og Steakhouse i Ikast. Her bliver alt mand lavet fra bunden og der bliver kun brugt friske råvarer. Foto: Anne Cecilie Emmery

IKAST Der dufter dejligt på Eli. Christensens Vej 6 i Ikast. Pappa’s Pizza og Steakhouse har fornyligt slået dørene op og der er godt gang i både grill, ovne og knive.

Det er ikke mere end seks måneder siden, at Corner Kebab åbnede på selv samme adresse, men nu er navnet skiftet ud og Kemal Polat er ny lejer.

- Jeg har glædet mig rigtig meget til åbningen og til at tage imod kunderne. Vi har en masse spændende retter på menukortet og det ser jeg frem til at præsentere for kunderne.

På Pappa’s Pizza er alle retter nemlig lavet af friskråvarer og helt fra bunden.

- Vi har meget fokus på god hygiene og god mad. Derfor er alle vores maskiner hele nye og vi gør meget ud af, at vores mad skal smage godt. Derfor kan man heller ikke støde på frostvarer her. Alt er frisk og hjemmelavet, siger Kemal Polat.

Et strejf af gourmet

På det store menukort kan man både få kebab, burger og pizza. De fleste retter med et gourmet-pift.

- Vi ved, at kunderne godt kan lide gourmet-pizzaer, og derfor er vores pizzaer meget inspireret af Italien med parmaskinke og grillede grøntsager, siger Kemal Polat.

Også i kødafdelingen kan Pappa’s Pizza og Steakhouse tilbyde noget helt særligt.

- Vi har en beatnaiseburger, og det tror jeg ikke, der er andre i Ikast, som har, siger Kemal Polat.

Han har boet i Ikast i 23 år og er glad for, at han kan tilbyde Ikastboerne et godt spisested.

- Jeg elsker bare at lave mad og jeg har gjort det i 20 år. Derfor glæder jeg mig bare til at komme i gang, siger Kemal Polat.

Lige nu har Pappa’s Pizza og Steakhouse tre ansatte og har åbent fra 11 til 21.

- Jeg håber, at vi kan lokke forkost-kunder til. Vi har gode frokost-tilbud, og måske det kan tiltrække ansatte fra dagligvarebutikkerne i området og elever fra uddannelsesinstitutionerne, siger Kemal Polat.

På Pappa’s Pizza og Steakhouse bliver alt kød stegt på den nyindkøbte flamme-grill. Ejer, Kemal Polat, håber, at kunderne vil sætte pris på den gode kvalitet. Foto: Anne Cecilie Emmery