Uhre assisterede forgæves i Philadelphia-nederlag i MLS

Mikael Uhre lagde op til et mål og havde en stor chance, da Philadelphia Union tabte til Toronto FC i MLS.

Udgivet:17. april 2022, 04.14

Læsetid:1 minut

Danske Mikael Uhre har endnu ikke prøvet at score for Philadelphia Union i MLS, men han noterede sig natten til søndag dansk tid for sit første oplæg for klubben.

/ Ritzau /

10 måneder siden

TORONTO Den danske angriber Mikael Uhre noterede sig natten til søndag dansk tid for sit første oplæg i den bedste amerikanske fodboldrække, MLS.

Alligevel måtte han sammen med resten af Philadelphia Union se sig slået med 1-2, da holdet var på besøg i Toronto.

Ligesom i Philadelphias foregående kamp mod Columbus Crew fik 27-årige Uhre chancen fra start i nattens opgør, og han takkede for tilliden i det 33. minut.

Her lagde danskeren efter en hurtig et-to-kombination i venstre side af feltet bolden direkte ind hovedet på sin angrebsmakker Julian Carranza, der ikke kunne undgå at heade bolden i mål fra en meters afstand.

Udeholdets føring holdt dog kun i kort tid, da Toronto FC udlignede fem minutter senere til 1-1.

Kort efter anden halvlegs start fik hjemmeholdet også bragt sig foran, da Alejandro Pozuelo sendte bolden i mål på BMO Field til stor jubel for de knap 21.000 tilskuere.

I det 60. minut havde Mikael Uhre en god chance for at bringe balance i regnskabet, da han efter nyt godt samarbejde med Julian Carranza blev sendt igennem i højresiden, men danskerens afslutning fra en spids vinkel blev reddet af Torontos målmand.

Nederlaget er Philadelphia Unions første i ti kampe. Holdet kan dog trøste sig med, at det stadig topper sin division i MLS.

Danske Mikael Uhre skiftede til klubben i januar fra Brøndby. Han har stadig sin første scoring til gode i MLS.

/ritzau/