Det skal være hyggeligt at holde ferien i Ikast: Sommerkoncert og musikalske fortællinger i vente

Der skal være noget for de borgere, som ikke er på ferie, og derfor arrangerer kirkerne i Ikast sommerkoncerter igen i år

Udgivet:27. juli 2022, 13.00

Læsetid:1 minut

Daniel Gøtke spiller i Ikast Kirke 28. juli. Foto: Privatfoto

SOMMER Kirkerne i Ikast går hvert år sammen om at arrangere en række sommerkoncerter for de af byens borgere, der ikke er taget på ferie. Torsdag 28. juli byder Ikast Kirke indenfor til koncert, hvor kirkens flygel bliver taget i brug. Det skriver organisatassistent ved Ikast Kirke Ellen Østergaard Grevesen i en pressemeddelelse.

- Vi får besøg af Daniel Gøtke, der er nyuddannet musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han har dog allerede spillet til masser af koncerter og festivaler i danske kirker og musikforeninger. At lave fortællerkoncerter har altid været et fokus for Daniel, da han gerne vil have publikum med ind i musikkens fortællinger, og derfor vil han relatere musikken til hverdagens stemninger, film og digte, siger Ellen Østergaard Gravesen og tilføjer:

- Han har altid haft en forkærlighed til Franz Schuberts musik. Det er grunden til, at hans stykke »4 impromptuer opus 90« er på programmet. Der vil desuden være musik af Franz Liszt og Phillip Glass.

Der er gratis entré - velkommen til »Musikalske fortællinger ved flyglet med Daniel Gøtke«, lyder det fra organisten.