Museum uddeler påskekits: Vil forskønne fridagene

Museum Midtjylland er klar med kreative påskekits til at forskønne fridagene

20. marts 2021, 12.26

Når der ikke kan komme gæster indenfor - så kan man sørge for at gæsterne hygger sig derhjemme. Museum Midtjylland har lavet påskekits med ideer og materialer til kreative hyggetimer. Foto: PR

IKAST-BRANDE De to lokale museer, Klosterlund og Vester Palsgaard, er klar til at markere påsken.

Sammen med tekstilmuseet i Herning opfordrer museerne til, at man pimper påske - altså gør den festlig og pynter op

På Museum Midtjylland savner de vores gæsterne og har derfor lagt hovederne i blød for at lave nogle gode oplevelser for familier i påskeferien.

På museets tre afdelinger i Herning, Engesvang og Hampen tilbyder de kreative kits op til påske.

Selve kittet indeholder flere forslag til aktiviteter. Der er vejledning til at farve æg, idéer til at klippe gækkebreve og forslag til gamle lege med æg.

Desuden er kittet også pakket med to små kreative projekter – et broderi-kit til et lille ophæng og en påskekylling. Det gule strik til kyllingen er strikket på en af museets gamle maskiner, så der har været liv i en af de gamle maskiner trods nedlukningen.

- Vi ville allerhelst have haft gæster på besøg på vores museer, men da det jo desværre ikke er muligt endnu, håber vi derfor, at museets påske-kits vil skabe glæde.

Det er muligt at ahente et Påske-kit på en af museets tre afdelinger: Tekstilmuseet i Herning, Klosterlund Museum i Engesvang og Vester Palsgaard Skovmuseum ved Hampen. torsdag 25. marts og fredag 26. marts om eftermiddagen

Der er et kit pr. barn og selve kittet er gratis. Udleveringen er ud fra princippet ”Først til mølle”, og så længe lager haves.