Golfens dag: Ikast Tullamore Golf Club bød indenfor

27. april 2021, 09.35

80 gæster besøgte Ikast Tullamore Golf Club i weekenden. Foto: Privatfoto

IKAST På en kølig, solrig dag og til tider blæsende søndag havde Ikast Tullamore Golf Club sammen med 130 andre danske golfklubber inviteret alle interesserede til en lille smagsprøve på, hvad golf kan.

Siden golfbanerne genåbnede efter en kort lukning i begyndelsen af coronakrisen har sportens popularitet nået nye højder. I 2020 nåede Danmark op på næsten 155.000 registrerede golfspillere. Det er rekord, og i år vil det tal med stor sikkerhed være steget, når den officielle medlemsstatistik bliver udarbejdet til september.

Søndag kunne godt 80 måske kommende golfere nyde den solrige formiddag på klubbens anlæg. Klubbens medarbejdere og en flok frivillige tog imod den store flok, der formiddagen igennem prøvede kræfter med kort og langt spil, putting og spil på banen.

Dagen blev afsluttet på terrassen med en grillet frankfurter og en hyggelig snak om golfens verden. Mange af gæsterne var allerede klar til at blive en del af et fællesskab for hele familien, hvor natur, hygge og konkurrence forenes.