Pårup skal kåre årets »bonderøv«

Den lille landsby laver igen byfest

Udgivet:31. august 2016, 12.20

Læsetid:2 minutter

Børnene er en vigtig del af byfesten, der arrangeres af Pårup Borger- og Idrætsforening ?Privatfoto

PÅRUP Kåring af årets bonderøv er bare en af de akvititeter, der er på programmet, når Pårup laver byfest den 2. - 3. september.

- Vi har tradition for en super festlig og underholdende weekend, siger presseansvarlig jens Peter Würtz.

Festen foregår i år udelukkende i Pårup Park, som er byens samlingspunkt. Tidligere har aktiviteterne i løbet af dagen foregået i Parken, og fredag og lørdag aftens arrangementer i et stort festtelt uden for byen. Men i år er alle aktiviteter samlet i Pårup Park, der er cirka fire hektar stor og til dagligt holdes af byens beboere.

Ud over festplads og boldbaner er der en stor legeplads, grillhytte, shelter m.v.

- I år er arrangementet vokset, og der vil være en af Midtjyllands største hoppeborge, livemusik og alverdens andre aktiviteter. Pårup byfest er kendt for deres havetraktorræs, som afholdes om lørdagen. Det er en underholdende forhindringsbane, hvor alle kan være med. Vinderen bliver kåret som årets bonderøv, og vinder den "gyldne traktor", fortæller Jens Peter Würtz.

I år vil banen blive opført af det lokale tømmerfirma Brunsvig. Så det bliver endnu større og udfordrende end tidligere.

- Vi har bred opbakning i lokalområdet både fra beboerne og erhvervsliv. Det vidner den lange række af sponsorer, som bakker op omkring Pårup og deres lokalliv, i høj grad om. Pårup er inde i en rivende udvikling som løbende gør byen mere spændende og attraktiv, både for beboere og erhverv. Dette vidner byggeriet af Mascots nye domicil i særlig grad om. Og Pårups beboere ser frem til at byde Mascot velkommen til byen, og få virksomheden involveret i lokallivet.

Byfest-udvalget er trukket i arbejdstøjet ?Privatfoto