Sebastian Øgaard to gange på podiet

Stærk weekend på den hollandske Zaandvoort-bane

Udgivet:27. juli 2023, 12.00

Læsetid:1 minut

Sebastian Øgaard måtte hele to gange på podiet i forbindelse med fjerde afdeling af Eurocup-3 i Holland. Foto: Privatfoto

2 måneder siden

EJSTRUPHOLM Det var en glad Sebastian Øgaard, som forrige søndag aften kunne forlade Zandvoort-banen i Holland efter at have præsteret sæsonens hidtil stærkeste weekend i Eurocup-3.

Racerkøreren fra Ejstrupholm sikrede nemlig to podieplaceringer ud af to mulige, hvilket sender den 19-årige Sebastian Øgaard op på en tredjeplads i mesterskabsstillingen, få point bag nærmeste konkurrent på andenpladsen.

Han kvalificerede sig til en femte- og en fjerdeplads på startgridden til weekendens to løb på den hollandske Formel 1-bane, og begge gange kørte danskeren sig ind i toppen med henholdsvis en anden- og en tredjeplads.

Op på øverste trin

- En absolut positiv weekend i forhold til resultater. Vi havde ikke farten til at vinde, men vi fik til gengæld maksimeret alt, hvad vi havde. To podier giver gode point til mesterskabet, hvor jeg rykker en plads op i stillingen. Vi er kun halvvejs i mesterskabet, så der er stadig gode muligheder for at nå målet om en titel. Vi har nu en lang sommerpause til at analysere vores performance og arbejde videre med at finde dét, som skal til for at komme helt op på det øverste trin. Vi mangler stadigt lidt, men vi er godt på vej, og jeg er sikker på, at vi nok skal finde det, lyder det fra Sebastian Øgaard.

Femte afdeling af Eurocup-3 finder sted på 23.-24. september på spanske Jerez.

Afdelingen blev kørt på Zandvoort-banen i Holland. Næste afdelinger finder sted i det spanske i slutningen af september. Foto: Privatfoto