Stort scoop: Lokal erhvervsmand henter kendt band til Ikast

Det populære danske band TV-2 med masser af hits spiller fredag aften på plænen midt i Ikast

Udgivet:09. februar 2022, 11.37

Læsetid:1 minut

Med massiv økonomisk opbakning fra Niebuhr Gears, der fejrer sit 50 års jubilæum på festivalpladsen til Ikast Musikliv 2022 ligger det klart, at TV-2 er blandt årets kunstnere Foto: Torben Larsen

Laila Kempel
Journalist| lak@ikastavis.dk

KONCERT Det bliver det populære danske band TV-2, der lukker festen fredag aften, når Ikast Musikliv vender tilbage efter to års aflysninger på plænen midt i Ikast 17.- og 18. juni.

Et band, som nok har været på bestyrelsens og festivalens ønskeliste gennem flere år, men også et band, der bevæger sig i en økonomisk liga, som Musikliv aldrig har været i nærheden af at kunne betale.

Men som en appelsin i turbanen er det nu lykkedes at få en aftale i stand med TV-2 via et helt usædvanlig samarbejde med en af byens store virksomheder.

Niebuhr Gears A/S kan i år fejre 50-årsjubilæum og vil markere det med en stor fest - ikke bare for virksomheden og dens medarbejdere, men for hele byen.

- Jeg ringede til Ikast Musikliv og forelagde dem min idé om at holde festen på pladsen ved Ikast Musikliv. Og samtidig var jeg ikke i tvivl om, hvilket band jeg gerne ville have på scenen, siger direktør og indehaver af Niebuhr Gears, Rasmus Niebuhr.

Han ønskede TV-2 og ville såmænd også gerne betale for det.

- Jeg og mange af mine medarbejdere elsker at være på festpladsen til Ikast Musikliv, og det bliver vores måde at fejre jubilæet på, siger Rasmus Niebuhr, som også håber, at byen vil være med, når det danske band med de mange hits går på scenen, lyder det fra direktøren.