Midtbyen skulle have summet af Musikliv: Tre med tid til overs

Garvede lokale Musikliv-folk fik med aflysningen af festivalen tid til andre ting i weekenden

Udgivet:24. juni 2020, 09.30

Læsetid:1 minut

Stephan Olesen, direktør, formand Ikast Musikliv: - Jeg har deltaget siden første festival. Først med min daværende band, siden som frivillig, og for to år siden blev jeg formand. Når jeg står på en tom plæne, ærgrer jeg mig og savner alt det liv, de glade mennesker og den gode musik. Men jeg er samtidig glad for, at så mange har valgt at flytte deres billet til næste år. Der er virkelig god opbakning. Vi har godt nok lige købt sommerhus, men der kommer vi ikke op i weekenden. I stedet kommer jeg nok til at hygge mig med et par hængepartier derhjemme. Jeg skal lægge lidt fliser. I et stille og roligt tempo ...

Hanne Maibom, Frisør, deltager på ikast musikliv siden første festival i 2003: - Det er superærgerligt. Vi plejer at kombinere salonens sommerfest med at gå på festivalen. Fredag er frivillig, lørdag er alle »tvunget« med, og så er vi trætte søndag. Nu når jeg i stedet med til min nevøs studentergilde. Det er fint at få god tid til et par andre ting. Selv om jeg altså allerhelst ville have hørt musik her på plænen. Vi kommer stærkt igen til næste år.
Heinrich Rasmussen, vicevært, frivillig i Ikast Musikliv i 14 år: - Jeg plejer at bruge en uges ferie på festivalen, fordi jeg også er med til at bygge pladsen op og tage det hele ned bagefter. Mange af de øvrige frivillige ser jeg intenst hvert år i denne uge. Det er superhyggeligt, og vi er lidt som en lille »familie«. Det sammenhold savner jeg. Den ekstra ferieuge vil jeg bruge sammen med mine børn og min kæreste. De forstår godt min passion for at være på festivalen, men jeg tror også, de glæder sig til, at vi skal bruge tid sammen. Jeg er på som frivillig næste år.