Annette Heick jubler over Tivoli-tjans: Mit absolutte favoritjob

I sommermånederne inviterer Annette Heick igen i år til fællessang i Tivoli i København - i selskab blandt andre af llulah og Jimmy Jørgensen.

Udgivet:31. maj 2023, 15.14

Læsetid:1 minut

Foruden Fallulah får Annette Heick blandt andre selskab af Kaya Brüel og Thomas Buttenschøn. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

4 måneder siden

KØBENHAVN Annette Heick gentager succesen fra sidste år. Sammen med Tivolis Salonorkester inviterer tv-værten og sangeren igen sangglade danskere til fællessang i Tivoli i sommermånederne.

I år får hun selskab af kendte sangere som Fallulah, Jimmy Jørgensen, Cæcilie Norby, Jimmy Bacoll, Kaya Brüel og Thomas Buttenschøn, der kommer til at synge for på forskellige dage.

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

- Jeg er utroligt begejstret for at være vært for "Syng med i Tivoli"! Det er mit absolutte favoritjob. Ingen steder er der så god, hjertelig og varm en stemning, udtaler Annette Heick i pressemeddelelsen.

- Jeg kender ikke ret mange andre typer koncerter, der kan gribe folk i så mange aldersgrupper. Det går fra de helt unge til de allerældste, udtaler hun endvidere.

Fællessang i Tivoli blev afholdt for første gang sidste år. Dengang fortalte Annette Heick, at inspirationen kom fra Sverige.

- Vi har jo kigget mod Sverige og ladet os inspirere af "Allsång på Skansen", sagde hun.

- For mig er det helt essentielt at synge. Det gør mig glad, og hvis ikke jeg synger, føler jeg mig nærmest tom.

Fællessangkoncerterne starter klokken 19.00 og slutter klokken 20.00. Den første koncert er allerede torsdag den 1. juni.

Der er i alt seks koncerter i løbet af juni, juli og august.

/ritzau/

Annette Heick Tv-vært og sanger Annette Heick skal være vært igen i år for fællessang i Tivoli. (Arkivfoto). Linda Kastrup/Ritzau Scanpix