- Jeg kan li' det her arbejde

Anna Vogntoft var en af de frivillige i Røde Kors, der fik årsnål

Udgivet:20. maj 2018, 14.57

Læsetid:1 minut

Leder af Røde Kors-butikken, Marie Mortensen, uddelte årsnålene. Foto: Steen Hebsgaard

Steen Hebsgaard
| hebs@ikastavis.dk

IKAST Anna Vogntoft er en ældre dame ... sådan må man vist godt kalde det.

Men at alderdom ikke er ensbetydende med stilstand, er hun et godt eksempel på.

Anna, der i mange år har boet på landet ved Isenvad og arbejdet som landmandshustru, er nu flyttet til Ikast og har i 20 år været frivillig i Røde Kors.

Og så gør man sig forjent til en lille nål fra organisationen. Den fik hun overrakt i forbindelse med Røde Kors-butikkens 20 års fødselsdag forleden.

- Åh jeg blev såmænd bare opfordret til at være med. Og det er holdt ved. Jeg synes, det er spændende at hjælpe, fordi man på den måde hjælper andre, siger Anna Vogntoft, der står for at sortere det legetøj, som genbrugsbutikken sælger.

Ud over hende var der også en række årsnåle til andre frivillige - dels dem der hjælper i butikken, dels dem der arbejder som »nørkler« i Røde Kors .

Seks af de i alt 13 frivillige, der fik årsnåle, stående fra venstre Aase Frølund (5 år), Kis Flinker (5 år), Birthe Rasmussen (15 år), siddende fra venstre Anna Vogntoft (25 år), Inger Nielsen (5 år) og Else Jacobsen (15 år). Følgende var ikke til stede: Edvard Pedersen (10 år), Lene Dukonovic (5 år), Connie Christensen (5 år), Ingrid Skov (10 år), Kirsten Eskildsen (15 år), Elsebeth Thomsen (15 år), Karen Grønbæk (15 år) og Grethe Olesen (15 år). Foto: Steen Hebsgaard