Lions Club donerer sangbøger: Nu kan der synges med store bogstaver

Beboerne på Grønneparken kan for alvor synge med fra nye højskolesangbøger doneret af Lions Club

17. juni 2021, 09.52

Grønneparken får nyie Højskolesangbøger af Lions Club.

SANG Det er godt, festlig og til at blive i godt humør af, når man mødes i fællesskab for at synge en sang. Og det sker fremadrettet med store bogstaver på Friplejehjemmet Grønneparken i Ikast.

Her har de nemlig fået nye sangbøger med dejlig stor skrift, så alle kan følge med i teksten og lade sig rive med af de kendte strofer.

Forleden blev de nye sangbøger sunget ind med en veloplagt pianist og historiefortæller Birthe Lindved.

Plejecentret havde ansøgt den lokale Lions Club om hjælp til indkøb af den specielle udgave af den legendariske Højskolesangbog.

- Vi havde lidt ekstra på kistebunden efter en lang nedlukningsperiode, så vi har valgt at donere hele beløbet, så der kunne indkøbes 50 nye sangbøger, sagde præsidenten for Lions Club i Ikast, Karl Christensen, da han var inviteret til at synge bogen ind.

- Vi er jo sat i verden for at støtte godgørende formål og dem, har der ikke været mange af på det seneste. Derfor er det en fornøjelse at kan være med til at berige hverdagen, sagde Karl Christensen og ønskede god fornøjelse med bogen og sangen.

Flemming Kjær har boet på Grønneparken i et år tid og deltager i stort set alle aktiviteter.

- Musik gør mange ting meget nemmere. Det er fantastisk at kunne synge med og føle fællesskabet, der opstår omkring sang og musik.

Også Else Winther elsker sang.

- Jeg elsker når vi skal afsted, jeg kan ikke være mere glad for at synge. Jeg er vokset op i en søskendeflok på 12. Vi var ikke altid enige - men min mor begyndte altid at synge, og så blev der ro. Det har jeg også praktiseret, da jeg var dagplejer. Og det virker, sagde Else Winter og sang med på både Jylland mellem tvende have, jeg er havren, se det summer af sol....og hvad der ellers blev ønsket.

Grønneparken får nyie Højskolesangbøger af Lions Club.
Grønneparken får nyie Højskolesangbøger af Lions Club.