Energi Ikast på vej med flere varer på hylderne

Selskabet har indgået samarbejde med OpenNet, og det kommer kunderne til gode

Udgivet:11. september 2022, 09.14

Læsetid:2 minutter

Det er fra venstre direktør for Energi Ikast Jørgen Mosegaard, formand for selskabet Bjarne Andersen og Henrik Møller Nielsen fra OpenNet, der håber på et frugtbart samarbejde, der vil give ikastboerne endnu bedre ydelser, hvad angår stereaming, tv-tjenester og internet. Foto: Privatfoto

Flemming Thulstrup
Journalist| flt@ikastavis.dk

7 måneder siden

IKAST Næste år fylder Energi Ikast 110 år, og det skal naturligvis fejres.

Der er formentlig masser af pakker på vej til selskabets andelshavere, men hvad der puttes i dem, vil først blive afsløret om et års tid.

I efteråret 2023 åbner Energi Ikast nemlig sit fibernet gennem OpenNets planform og indbyder nye udbydere til et fremtidigt samarbejde.

I dag kan andelshaverne hos Energi Ikast kun modtage de pakker, som Altibox har at byde på, men det vil altså ændre sig væsentligt. Det både håber og regner direktør Jørgen Mosegaard med.

- Jeg håber på, at jeg i den kommende tid vil blive kontaktet af en række udbydere af tv - og internettjenester. Det er så op til os at finde frem til de udbydere, som vores andelshavere skal kunne vælge mellem. At der kommer flere udbydere skulle også gerne medføre en øget konkurrence, der gerne skulle fremgå af prisen på produkterne, siger direktøren.

Håber at blive flere

Energi Ikasts fibernet er udrullet i Ikast, Tulstrup og Isenvad, og der er godt 4000 andelshavere tilknyttet. Selskabet lægger ikke skjul på, at man med de mange nye tilbud på hylderne håber på at få endnu flere andelshavere.

Direktør i OpenNet fortæller om det kommende samarbejde.

- I de kommende måneder vil vi sammen med Energi Ikast arbejde på at sikre netværk, processer og teknik. Den første integration med en ny udbyder er som regel den mest omfattende. Herefter går de følgende integrationer nemmere og nemmere.

Som det fremgår af de aktuelle tv-reklamer er der mange udbydere, der gerne vil vise, hvad de kan byde på. Derfor er det også forventningen hos Energi Ikast, at udbyderne selv vil henvende sig til Energi Ikast og præsentere de produkter, de har på internet, streaming og tv.

- Vi glæder os til at kunne tilbyde vores andelshavere endnu flere ydelser, siger Jørgen Mosegaard, der betegner lanceringen som en helt ny rejse for Energi Ikast og andelshaverne.

Der er en del ledninger at holde styr på, når alle i Ikast-området skal have deres internet, tv og streaminger. Foto: Privatfoto
Energi Ikast har efterhånden eksisteret i 110 år, og det skal naturligvis fejres. Et samarbejde med OpenNet åbner muligheden for, at selskabet til næste efterår kan udbyde nye internet- og streamingtjenester samt tv-pakker. Foto: Privatfoto