DET ER DIT VALG - KV21

DF føjer ny kandidat til listen

31. august 2021, 06.47

Dan Albrechtsens mærke­sager er først og fremmest at fremme børne- og unge­området. Foto: PR-foto

IKAST-BRANDE I september skal kommunens partier aflevere listerne med de kandidater, de ønsker at opstille til byrådet. Siden Dansk Folkepartis opstillingsmøde i maj er Finn Brostrup fra Nørre Snede kommet til. Nu er partiet klar med endnu en ny kandidat: Dan Albrechtsen, der er 46 år, født og opvokset i Ikast.

Han er uddannet erhvervsjurist og økonom fra Aarhus Universitet efter en årrække i den finansielle sektor. Til dagligt arbejder han som adjunkt på videregående uddannelser, hvor han underviser i juridiske og økonomiske fagområder.

- Jeg brænder for politik, og har længe haft interessen for at deltage indefra. I løbet af sommeren har jeg haft mange gode samtaler med Simon (Vanggaard, red.) om forskellige politiske emner. Det har givet blod på tanden til at kaste mig ud i det her kandidatur. Jeg har altid været DF’er og er glad for at kunne få lov til at være en del af det her team, siger den nyslåede DF-kandidtat.

Partiets borgmesterkandidat, Simon Vanggaard, glæder sig også over den nye holdkammerat.

- Dan er en politisk sjæl, og en intelligent fyr. Han er nysgerrig og vidensøgende, derfor er han selvfølgelig en stærk kandidat at få med på vores hold. Vi har den bredeste kandidatliste, vi har haft siden sammenlægningsvalget, med 11 skarpe og forskellige kandidater, og jeg er meget optimistisk forud for valget i november, siger Simon Vanggaard.