Ny butik åbner i næste uge: Bolden givet op til aktivt sports- og fritidsliv

Sport 24 åbner ny butik på Siriusvej i Ikast torsdag 17. november

Udgivet:03. november 2022, 10.00

Læsetid:2 minutter

Sport 24’s nyeste outletbutik åbner i næste uge i Ikast - på Siriusvej i den vestlige ende af byen. Et stort facadeskilt er allerede sat op og indenfor er der travlt med at pakke op og fylde varer på hylderne.Foto: Laila Kempel

Laila Kempel
Journalist| lak@ikastavis.dk

BUTIK En helt ny sportsbutik åbner torsdag i næste uge, når Sport 24 nyeste Outlet slår dørene op på Siriusvej i den vestlige del af Ikast.

Nogen har måske allerede registeret, at et stort grønt skilt er kommet op på facaden.

Retailchef hos Sport 24 , Allan Legardt Jensen, fortæller, at den er god nok. Kædens nyeste outlet åbner i Ikast om en uges tid. I øjeblikket har personalet travlt med at fylde varer ind på hylderne i den store butik, der er indrettet i lokalerne, hvor Mettes Guldlopper og Ikast El-Salg tidligere har haft adresse.

- Vi har haft travlt med at åbne i de store byer, og har erfaret, at det også giver mening at åbne i byer af Ikasts størrelse, siger Allan Legardt Jensen.

Selvom der ligger en Outletbutik i Herning, så forventer han ikke, at det er et problem.

- Jeg kan selvfølgelig ikke vide, hvor mange kunder fra Ikast, der tidligere er kørt til Herning. Men vores erfaring andre steder fra, siger, at det ikke har den store betydning, siger Allan Legardt Jensen.

Ikast er valgt med omhu, fordi kæden vurderer, at det er en by med en god energi og i fremdrift. Retailchefen udelukker heller ikke, at den store sportsprofil og de mange aktiviteter omkring sportscampus har været en medvirkende årsag til at satse på Ikast.

Konkurrencen med byens eksisterende Sport 24 butik i Strøgcentret er han heller ikke bekymret for.

- René Jørgensen fra Sport 24 i Ikast er jo en del af os, og vi er på ingen måde interesseret i at ødelægge noget for ham. Det har vist sig, at en butik med nye varer suppleres godt med vores outlet-koncept. Vi er i princippet ikke i konkurrence med hinanden, siger retailchefen og fortsætter: René Jørgensen har en god forretning med masser af nye varer og et flot klub-koncept, som vi ikke kan eller vil byde ind på.

Varerne i sport 24’s outletbutikker er dels store restpartier, som kæden har købt op hos de store leverandører samt de varer, der er trukket tilbage efter sæsonen i de almindelige sport 24 butikker og kædens online-butik.

- Det er en kombination af varer, og vi kan jo godt købe store partier af vinterjakker op i sommermånederne, fordi vi kan se, at det giver mening, siger Allan Legardt Jensen

Sport 24 outlet butikken har ikke kun varer, der henvender sig til de aktive sportsfolk, også den rigtige beklædning til friluftsliv er i sortimentet og kombinationen af netop sport og fritid har vist sig at være en del af succesen bag konceptet.

Online-kunderne får desuden nye muligheder.

De kan finde varen på nettet, men også samtidig checke, hvor den er på lager. Er det i Ikast, kan de reservere varen og hente og betale i butikken. Det er også muligt at lave en regulær bestilling og komme og hente pakken i den nye butik.