Stjerneskud på scenen

KMF præsenterer seks unge talenter ved en stor koncert i Bakkehuset – i corona-sikre rammer

7. november 2020, 05.00

Sopranen Anne-Sofie Møller Olesen har tidligere medvirket i Unge Sangere og er en af de seks stjerneskud. Foto: Privat

IKAST Et af de store arrangementer i den klassiske musikfestival i Herning-Ikast-Brande er en såkaldt Stjerneskudskoncert i Bakkehuset søndag 8. november om eftermiddagen.

Ved festivalen i 2016 og 2018 gav en række unge talenter med lokale rødder deres smagsprøver på kunnen inden for klassisk sang og musik.

Det sker igen i år, hvor KMF-komiteen med bl.a. Hanna og Aage Christiansen i spidsen har inviteret en række sangere/musikere til at deltage i Stjerneskudskoncerten. Sangerne synger deres favoritter, og koncerten består af et kernerepertoire for de pågældende stemmer.

De medvirkende er baryton Alexander Fjord Nielsen, der tidligere har været med i talentkonkurrencen Unge Sangere, baryton Morten Meldgaard Hansen, baryton Sebastian Haugstrup Hansen, tenor Jeppe Møller Sørensen, rytmisk guitarist Morten Lunding-Møller og sopranen Anne-Sofie Møller Olesen, der også har været med i Unge Sangere i 2017.

Ved flygelet sidder pianisten Olivera Marinkovic.

Koncerten afvikles naturligvis efter de gældende corona-restriktioner. Og billetsalget foregår via Bakkehusets hjemmeside.