Tiden før og efter Leos død skildres i ny TV 2-dokumentar

TV 2 har fulgt Sussi og Leo i hans sidste tid og afslutningen af mere end 50 års parløb privat og professionelt.

Udgivet:25. maj 2023, 12.05

Læsetid:2 minutter

Sussi og Leo har optrådt sammen siden 9. klasse. I 2021 havde duoen guldjubilæum efter 50 år i musik- og underholdningsbranchen. Samme år kunne parret fejre rubinbryllup efter 40 år sammen som ægtefolk. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

KØBENHAVN Døden skilte Sussi fra Leo i februar.

Mere end 50 års parløb privat og professionelt følgeskab var forbi, da Leo døde i en alder af 67 år efter et omfattende sygdomsforløb.

Tiden før og efter hans død er blevet skildret og kan ses i programserien "Sussi uden Leo", som får premiere i slutningen af maj.

Det oplyser Sussi i et opslag på Instagram.

Hun har gennem parrets karriere og gemalens sygdomsforløb været åben over for pressen. Gennem pressen mærkede hun også den store sympati, der var for Leos situation og for, hvordan hun havde det. Og det hjalp hende igennem de hårde dage, har hun tidligere fortalt Ekstra Bladet.

Leo indstillede sin karriere på ubestemt tid i begyndelsen af 2022, efter at han blev ramt af tarmslyng i december året før. Han havde i forvejen helbredsproblemer som følge af en hofteskade fra 2016 og efterfølgende komplikationer.

Sussi fortalte Ekstra Bladet, at lægerne flere gange måtte overbringe hende beskeden om, at Leo desværre sandsynligvis ikke ville overleve. Leo kom kortvarigt til hægterne igen og blev udskrevet - tynd og svag, men ved godt mod.

Men få dage efter blev han indlagt igen og mistede bevidstheden. Nyrerne var ved at stå af, og der var intet at gøre.

Leo døde natten til lørdag den 18. februar, oplyste Sussi til Ekstra Bladet.

- Jeg har det faktisk godt. Leo lå jo bare der, og det var jo ikke godt. Så jeg er glad for, at han har fået fred, sagde hun til avisen.

Sussi og Leo havde optrådt sammen siden 9. klasse. I 2021 havde duoen guldjubilæum efter 50 år i musik- og underholdningsbranchen. Samme år kunne parret fejre rubinbryllup efter 40 år sammen som ægtefolk.

Sussi optræder stadig og har allieret sig med en række andre musikere under navnet Sussi og Drengene.

/ritzau/