Talmand topper tips-konkurrence

Partner Revision vandt for anden gang sæsonens tipskonkurrence

11. juni 2021, 03.59

Revisor hos Partner Revision Morten Broberg Lind er årets vinder i Ikast Avis’ tipskonkurrence i forbindelse med FCMs hjemmekampe. Han får her overrakt pokalen af medierådgiver Erling Mikkelsen. Foto: Laila Kempel

IKAST Normalt har han helt styr på både tal og cifre. Men revisor Morten Broberg Lind vil alligevel ikke lægge hovedet på blokken, når det handler om tipsresultater.

Alligevel lykkedes det ham at vinde sæsonens tipskonkurrence, hvor deltagerne tipper om FCM-resultater i forbindelse med klubbens hjemmekampe.

En konkurrence, som Partner Revision nu kan bryste sig af at have vundet to gange. I 2018 og nu i 2021.

Morten Broberg Lind mener ikke, at han hører til de største fodboldentusiaster.

- Men jeg følger da med, og når det lige falder sig for, så ser jeg da jævnligt fodbold, siger han.

Han har også været på stadion og se kampe live, men det er ikke noget, der sker hver uge.

- Når tingene strammer til sidst på sæsonen, så synes jeg da, det er spændende. Så ser jeg både FCMs kampe ligesom jeg også følger med i Champions League, siger Morten Broberg Lind.

Han glæder sig også til at følge med i de kommende EM kampe.

I forhold til FCMs netop afsluttede sæson og de gode tipsresultater, så husker han ikke præcis, hvor han sparkede vinderbolden ind.

- Vi skulle jo tippe flere kampe af gangen. Jeg kiggede på hver enkelt kamp og forholdt mig til modstanderne, inden jeg tippede resultatet. Jeg tippede aldrig FCM som taber, højst som de spillede uafgjort et par gange, siger Morten Broberg Lind.