Over halvdelen af billetterne solgt på under en uge: Vores Ikast er igen klar med Ladies Night

Over halvdelen af billetterne til årets udgave af Ladies Night 15. september i Strøgcentret er allerede solgt

6. september 2021, 12.02

De hvide duge var fundet frem i anledningen af Ladies Night i 2019, hvor 200 kvinder hyggede sig i hinandens selskab i Strøgcentret. 15. september gentager Vores Ikast succesen. Foto: Flemming Hansen

HANDEL Efter et års ufrivillig coronapause er Vores Ikast igen klar til at dække op i Strgøcentret til den populære Ladies Night.

- Strøgcentret bliver forvandlet til et hyggeligt loungeområde fyldt med inspiration og underholdning. Vi har allieret os med fem af byens spisesteder, som leverer lækre retter med skønne vine til, forklarer Jan Birk Knudsen, chef for Vores Ikast.

Mens maden og vinen nydes, sørger levende modeller fra byens butikker for at vise de seneste trends indenfor tøj, sko, skønhedspleje og boligindretning.

- Alle aftenens gæster bliver også forkælet med en skøn goodiebag, som kan afhentes i butikkerne – som også har sørget for en gaveregn af flotte præmier vi trækker lod om denne aften, siger Jan Birk Knudsen.

Resten af de underholdende indslag forbliver en hemmelighed frem til selve aftenen.

Billetterne til Ladies Night sælges i et begrænset antal, der er kun 200 styk, hos Butik Claire, Vivis Butik, Frøken I, Spin Mode, Lâ Lâ no. 17 og Matas.

Ved den seneste udgave i 2019 var der fuldt hus - alle 200 billetter blev udsolgt. Denne gang melder Vores Ikast, at over halv delen af billetterne er revet væk i løbet af den første uge.