Stor efterspørgsel på pizzaleveringer: Lones Køkken åbner afdeling i Ikast

På årets største fastfood-dag, 1. januar, får Ikast et nyt pizzeria, når Lones Køkken åbner i Vestergade

Udgivet:30. december 2021, 14.37

Læsetid:1 minut

28-årige Michael Jensen er den nye bestyrer af Lones Køkken i Ikast, som ligger i Hollywood Pizza & Roasthouses tidligere lokaler. Foto: Henrik Ole Jensen

Mikkel Korsgaard Christensen
Journalist| mkc@herningfolkeblad.dk

PIZZA Når kalenderåret skifter til 2022, når kroppen hungrer efter salt, og når man mest af alt har lyst til at blive liggende på sofaen, bliver det muligt at bestille mad fra Ikast.

1. januar åbner Herning-virksomheden Lones Køkken nemlig en afdeling i byen. Denislav Radoslavov Radev er ejer af Lones Køkken, men i Ikast er det den 28-årige herningenser Michael Jensen, der bliver bestyrer.

- Konceptet i Ikast bliver det samme, som folk kender fra Herning, fortæller Michael Jensen, som har arbejdet for Lones Køkken i godt et år.

- Vi har analyseret markedet, og vi har i lang tid kunnet se, at mange fra Ikast-området bestiller mad fra os. Vi har en del udbringninger til byen, og derfor giver det mening også at være i Ikast lokalt, siger Michael Jensen, som i første omgang kommer til at stå i spidsen for otte ansatte.

- Vi glæder os meget til at lave vores mad til folk i og omkring Ikast, tilføjer Michael Jensen.

Hollywood Pizza & Roasthouse har tidligere haft til huse i bygningen, og i begyndelsen af det nye år bliver facaden skiftet.

- Så selv om pizzeriaet ligner det gamle, er det med en ny ejer i form af Lones Køkken og med vores velkendte koncept. Vi glæder os også til visuelt at præge bybilledet, fortæller Michael Jensen.