Politikere i arbejdstøjet

Anne Paulin og Benny Engelbrecht besøgte Mascot International A/S i Pårup

Udgivet:24. april 2019, 10.52

Læsetid:1 minut

Benny Engelbrecht og Socialdemokratiets lokale folketingskandidat Anne Paulin var for nyligt på besøg hos Pårup-virksomheden Mascot. Foto: PR-foto

4 år siden

Pårup I forbindelse med et besøg som socialdemokraterne i Engesvang Partiforening havde på Mascot for nylig italesatte Mascots direktør Michael Grosbøl problematikken omkring arvebeskatning af familieejede virksomheder, som i følge Michael Grosbøl kunne betyde mindre vækst i disse virksomheder og en fare for, at virksomhederne blev overtaget af kapitalfonde.

Partiforeningen arrangerede derfor et møde, hvor Michael Grosbøll, tidligere skatteminister og nuværende finansordfører for socialdemokraterne Benny Engelbrecht samt Socialdemokratiets lokale folketingskandidat Anne Paulin deltog.

De ovennævnte problematikker blev vendt, og der blev flittigt noteret.

En anden vigtig problematik, som blev nævnt på mødet, handlede om regeringens og Dansk Folkepartis forslag til infrastrukturplan. En infrastrukturplan, som udskyder den såkaldte Hærvejsmotorvej med mange år.

- Her er det tydeligt, at lokale særinteresser er fremmet på bekostning af faktuel viden om, hvad der fremmer væksten i det jyske. Her har vore lokale borgerlige trafikpolitikkere desværre svigtet på det groveste, skriver Socialdemokratiet i en pressemeddelelse.

Benny Engelbrecht deltager i socialdemokraternes arbejde om en ny infrastrukturplan, som man håber der kan skaffes bred opbakning efter et valg.

For Mascot og for alle borgere i det jyske er en parallelmotorvej vigtig, da trafikken er steget voldsomt de senere år.