300 millioner til de ansatte: Bestseller uddeler corona-bonus

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen har besluttet at udbetale en ekstra månedsløn til de 17.000 ansatte

8. oktober 2021, 08.27

Anders Holch Povlsen uddeler en trecifret millionbonus til sine ansatte i Bestseller på baggrund af godt samarbejde i en svær tid. Foto: PR-foto

BONUS Når de ansatte i Bestseller tjekker deres lønseddel i november, vil de se, at der går en del mere ind på kontoen end normalt.

Bestseller belønner nemlig 17.000 medarbejdere med en ekstra månedsløn.

Det sker efter halvandet år med pandemi og nedlukninger, som har udfordret virksomheden. Det kommende årsregnskab vidner dog om en holdindsats, hvor medarbejderne har formået og bidraget til, at den danske virksomhed er kommet stærkt igen efter et bemærkelsesværdigt år.

Er kommet stærkt tilbage

- Vi har unægtelig været igennem nogle udfordrende måneder, men vi kan se, vi har kæmpet os stærkt tilbage. Det har alle en kæmpestor andel i, og det vil vi gerne anerkende. Og gøre det med en markant belønning. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu, siger Anders Holch Povlsen, ejer af og direktør i Bestseller i en pressemeddelelse.

I alt uddeler Bestseller godt 300 millioner kroner til de ansatte i forbindelse med bonussen.

- Det har været en fælles indsats, hvor alle har medvirket til at gøre en forskel i det seneste år. Derfor får alle kolleger en anerkendelse – uanset om man er designer, butiksansat, IT-ekspert eller arbejder med logistik. Alle har del i det, vi har leveret i en helt ekstraordinær periode, og det vil vi gerne hylde, uddyber Anders Holch Povlsen.