Ikast FS og Ikast Håndbold: Nye talentansvarlige på plads

De talentansvarlige i Ikast FS og Ikast Håndbold er nu fundet til at varetage den daglige drift

Udgivet:04. februar 2023, 14.00

Læsetid:2 minutter

Mathias Rasmussen (t.v.) og Mads Bang Jensen skal løfte klubben på henholdsvis pige- og drengesiden. Foto: Privatfoto

1 måned siden

HÅNDBOLD Ikast har i mange år haft en stærk kultur for udvikling af talentfulde håndboldspillere – en kultur, man ønsker at udbygge yderligere i fremtiden, både på drenge- og pigesiden. Det skriver Ikast FS Håndbold og Ikast FS i en pressemeddelelse.

Klubben tilføjer videre:

- For at understøtte udviklingen af fremtidens talentudviklingsmiljø har en samlet sportslig ledelse bestående af repræsentanter fra Ikast FS Håndbold, Ikast Håndbold, ISI og Sportstar College Ikast-Brande besluttet at ansatte to talentchefer til at varetage den daglige drift. Vi er overbeviste om, at den professionelle ledelse vil give hele miljøet et kæmpe løft, skriver klubben og sætter navn på de to talentansvarlige.

- På pigesiden er Mathias Rasmussen allerede i denne sæson ansat i en lignende rolle i Ikast Håndbold, og han har takket ja til at få ansvaret for hele miljøet hos Ikast Håndbold og IFS Håndbold, og han bliver dermed hovedansvarlig for pigemiljøet, siger formand Steen Sørensen.

Han fortæller videre om beslutningen:

- Mathias har en solid baggrund som talentudvikler, tidligere hos både Ikast, Silkeborg og Viborg, og nu er han heldigvis at finde i Ikast igen. Han er samtidig ansat som talenttræner i DHF og arbejder med nogle af landets dygtigste piger både i klub- og nationalregi. Mathias kommer både til at have træninger på efterskolen, college, friskolen Guldminen samt i aftenmiljøet på både U17 og U19, siger Steen Sørensen.

Ikast FS Håndbold bliver også stedet, hvorfra drengehåndbolden skal drives. Ikast FS Håndbold har i mange år været med til at støtte driften af drengehåndbold i Ikast gennem de forskellige samarbejder, der har været.

- Men fremover kommer drengehåndbolden til at høre hjemme i IFS, hvor der er en solid opbakning og støtte fra både Sportstar College, ISI og Ikast Håndbold til at udvikle yderligere på miljøet. Valget som talentchef er faldet på Mads Bang Jensen, der har været en gennemgående figur i Ikast på drengehåndbolden gennem de sidste fire sæsoner. Mads er ansat på Sportstar College på deltid og har derfor tiden til at være en synlig figur i hele drengemiljøet, hvor han til næste år fortsat vil have sin primære gang omkring U17-drengene, som han fortsat er hovedansvarlig for, siger Steen Sørensen.

Styregruppen bag den nye organisering af miljøet byder de to talentansvarlige velkommen og glæder sig til den kommende sæson.