Tilbage på sporet: Ikast-kvinder uddelte smæk til lokalrivaler

Ikast Håndbold slog Silkeborg-Voel med otte mål og rejste sig dermed fra sidste uges skuffelse i premieren

Udgivet:05. september 2022, 20.35

Læsetid:1 minut

Sarah Iversen jubler efter en af sine seks scoringer. Den stærke stregspiller var i hopla, da Ikast tog en sikker sejr i sæsonens første hjemmekamp. Foto: Henrik Ole Jensen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

9 måneder siden

HÅNDBOLD Grundlaget er selvsagt smalt efter to ligakampe og én pokalsejr, men Ikast Håndbold leverede mandag aften sæsonens hidtil bedste præstation.

Ikast-kvinderne nedlagde Silkeborg-Voel med 33-25 efter 14-8 ved pausen i IBF Arena.

Værterne var i teten hele vejen. Men klasseforskellen fremstod mest tydelig i det sidste kvarter inden pausen, hvor Ikast rykkede fra 7-5 til pauseføringen på 14-8 og mere eller mindre afgjorde opgøret. Forsvaret stod stærkt i den periode, og Silkeborg-Voel havde svært ved at komme til gode chancer. Samtidig tog målvogter Jessica Ryde godt fra i den fase, men hun fik også gode arbejdsbetingelser.

Der blev slækket lidt på de defensive tøjler i anden halvleg - uden at det bragte sejren det mindste i fare. Ikast scorede nemlig også flittigt selv og var foran 28-18, da føringen toppede.

Træner Kasper Christensen gjorde brug af hele holdkortet, og hele 11 Ikast-spillere kom på måltavlen i sejren.

Stregspiller Sarah Iversen blev topscorer for Ikast med seks mål, mens Ingvild Bakkerud plaffede fem skud i nettet fra bagkæden.

Med sejren rejste Ikast sig fra sidste uges overraskende nederlag på udebane mod Randers i ligapremieren.

Næste kamp venter allerede på fredag, når Ikast Håndbold får besøg af nyoprykkede Sønderjyske.