Afbud til VM: HIH-profil er gravid igen

HIH-anfører Stine Skogrand er gravid og misser resten af håndboldsæsonen. Hun har derfor også meldt afbud til det forestående VM i Spanien

Udgivet:22. november 2021, 10.57

Læsetid:1 minut

Stine Skogrand er i lykkelige omstændigheder. Hun må derfor melde afbud til VM i Spanien og går glip af resten af håndboldsæsonen. Foto: Tom Laursen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| jjk@herningfolkeblad.dk

HÅNDBOLD Herning-Ikast Håndbold må undvære anfører Stine Skogrand i resten af denne håndboldsæson.

Den målfarlige og tempofyldte højreback venter nemlig sit andet barn med sin kæreste, den norske landsholdsspiller Eivind Tangen.

Lørdagens hjemmesejr over ungarske MTK Budapest i European League blev således hendes sidste optræden for HIH i denne sæson.

28-årige Stine Skogrand glæder sig til at få sit andet barn. Hun og Eivind Tangen har i forvejen sønnen Adam sammen.

- Jeg kommer stadig til at følge holdet og være med omkring dem i det omfang, det nu kan lade sig gøre, så de slipper ikke helt for mig. Lige nu glæder jeg mig naturligvis over at skulle være mor, det er det største i livet, og så ser jeg frem til igen at tørne ud for Herning-Ikast Håndbold i næste sæson, siger Stine Skogrand i en pressemeddelelse fra Herning-Ikast Håndbold.

Klubben glæder sig på anførerens vegne, men ærgrer sig selvsagt over at skulle undvære en vigtig spiller i resten af sæsonen.

- Stine har stor betydning for os, både på og uden for banen, så det er en spiller, som bliver svær at erstatte. Jeg er glad på Stine og Ejvinds vegne over, at de nu venter deres barn nummer to, og glæder mig til at se Stine tilbage på banen i den lilla trøje i næste sæson, siger Daniel Grønhøj, direktør for Herning-Ikast Håndbold.

Stine Skogrand var udtaget til det forestående VM i Spanien for det norske landshold, men hun har nu meldt afbud.