Ny chance på hjemmebane: Serie 1 fra Ikast FC er klar til at tage imod Ringkøbing IF

19. august 2020, 16.00

Ikast FC Serie 1 tabte i lørdags 2-1 mod Give, men håber på revanche på hjemmebane torsdag aften mod Ringkøbing IF. Foto: Privatfoto

IKAST Det blev til en flot debut i Serie 1 for Ikast FC, der på hjemmebane slog nedrykkerne fra Bramming B 3-1. I lørdags kom holdet en anelse ned på jorden igen, da de ude tabte 2-1 til Give.

- Det var en kamp, hvor vi styrede første halvleg og kom foran 1-0 og havde chancerne til at score til både 2-0 og 3-0, siger cheftræner Jan Koch.

Men heldet manglede, og det kom så til Give i 2. halvleg.

- Her sidder de på kampen. Vi er med uden at komme til de helt store chancer, men så får Give udlignet og kommer i de sidste ti minutter på 2-1. Set over hele kampen, burde vi have haft det ene point med hjem, lyder vurderingen fra Jan Koch.

Vigtig hjemmekamp

På hjemmebane torsdag aften får han og mandskabet en ny chance for at opsøge chancer og held i den perfekte kombination, når Ringkøbing IF besøger Ikast Stadion.

- Det bliver en vigtig kamp i forhold til at hænge på i Give i toppen. Jeg forventer en meget lige kamp. Ringkøbing er normalt et hold, som gerne vil spiller god fodbold lige som os. Det er to klubber, som tit møder hinanden i U19- og seniorrækkerne, og derfor også to klubber, som kender i handen godt. Det bliver vigtig, at vi er klar fra starten, og så fornemmer jeg, at godt kan få point mod Ringkøbing, siger Jan Koch, der håber, at mange lokale har lyst og lejlighed til at bakke op på stadion torsdag aften.

- Vi har brug for at alt den opbakning, vi kan få, i den her nye række.