Firmabold samlede byen: Ikast-Brande Kommune løb med sejren i kvindernes række

Brande Old Boys stod for 50. gang for firmabolden i Brande Hallerne. Det blev til én lang fodboldfest. og hvor Ikast-Brande Kommune vandt en guldmedalje

Udgivet:27. februar 2023, 11.00

Læsetid:1 minut

Ikast-Brande Kommune løb med sejren i kvinderækken. Foto: Privatfoto

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

FODBOLD For 50. gang dystede Brandes virksomheder mod hinanden til indendørs firmafodbold. Hele 66 hold hyggede sig, drak fadøl og dyrkede fællesskabet i Brande Hallerne.

Firmafodbolden er blevet populær i Brande. Det mærkes også på stemningen. En god blanding af festival og BIF-cup, hvor opbakningen og opmærksomheden til kampene er stor, hvor folk skåler i fadøl, og hvor børnene kan boltre sig i et legeland.

Avisen møder Vagns Krostue, og her er medindehaver Martin Rasmussen i gang med at dirigere sine spillere på sidelinjen.

- Det er godt for sammenholdet, og man bliver rystet sammen på en anden måde. For os er det desuden en særlig dag, fordi det samtidig er en af årets mest travle aftener efterfølgende. Vi skal jo gerne have så mange som muligt til afterparty nede hos os, siger Martin Rasmussen med et smil.

Stort sammenhold

Med 66 hold er mange hundrede mennesker samlet, og store dele er Brandes erhvervsliv er repræsenteret. Men også hold på tværs af Ikast-Brande stiller fodboldhold til start. Eksempelvis Ikast-Brande Kommunes kvindehold, som nu kan juble efter at have vundet hele kvinderækken.

Stævneledelsen fra Brande Old Boys fortæller, at Onlys Drenge vandt herrerækken, Ikast-Brande Kommune vandt som nævnt damerækken, og i mixrækken vandt Vagns Krostue.

Vagns Krostue løb med sejren i mix-rækken til årets indendørs firmafodbold i Brande. Foto: Privatfoto
Martin Rasmussen, medindehaver af Vagns Krostue, kunne juble over den enedelige sejr i weekenden. Foto: Chresten Berg