Mariehøns vil titte frem overalt i kommunen

De private pasningsordninger over hele Danmark - herunder i Ikast, Tulstrup, Bording, Engesvang og Brande har malet sten for at markere deres fællesskab

18. juni 2021, 10.25

Også i Ikast-Brande kommune deltager de private pasningsordninger i den landsdækkende kampagne, der styrker fællesskabet og kampen mod regeringens ønske om at presse de private pasningsordninger. Foto: Privat foto.

IKAST-BRANDE De private pasningsordninger i hele Danmark har et fælles fremstød i dag onsdag, hvor små mariehøns vil titte frem rundt i byerne.

Også i lokalområdet har de private dagplejere været i gang med at gøre sten til røde mariehøns.

I Ikast-Brande vil der blive lagt mariehøns ud i både Ikast, Tulstrup, Bording, Engesvang og Brande

Baggrunden er ifølge de private pasningsordninger, at regeringen gør sit for at lægge mere pres på de private pasningsordninger og de private institutioner.

- Men i stedet styrker det sammenholdet.

For at pryde byerne og dets beboer med smukke og hjemmelavet ting, tager de private pasningsordninger rundt i byerne 16 juni, for at lægge sten, malet som mariehøns, af pasningsordningernes mange søde børn.

Alle har været med. De små har haft deres sten i poser med rød maling, hvorefter de ryster posen eller blot masere ovenpå, alt imens de større børn sidder og maler dem med pensler